Loonwerk

Van der Meer is met vestigingen in Oosterwolde, Groningen en Leek nauw verbonden met het plattelandsleven van de Noordelijke Provincies. Deze verbondenheid, aangevuld met kennis van en passie voor de landbouwsector, zorgt voor een inspirerend en bloeiend Agrarisch Team.

Specialisatie

Loonwerkbedrijven nemen gestaag in omvang toe. Zij bedienen vaak een zeer diverse klantenkring, voornamelijk in de landbouw, de bouw en de infrastructuur. De diensten die ze leveren worden steeds specialistischer. Een goed voorbeeld daarvan is de precisielandbouw. De machines die daar voor nodig zijn, zijn duur in aanschaf en alleen terug te verdienen als ze efficiënt ingezet worden. Voordeel van dergelijke investeringen is dat de loonwerker de kans geeft om zich te onderscheiden van zijn concurrenten en zodoende een bepaalde klantgroep aan zich te binden.

Bedrijfsstructuur

Dergelijke grote investering vragen om een bijpassende bedrijfsstructuur. Bij Van der Meer kennen we de specifiek wet- en regelgeving waar u mee te maken heeft. Ook kennen wij de specifieke gebruiken van uw bedrijfstak. Samen met u kunnen we bepalen welke bedrijfsstructuur de meest interessante is, maar bovenal ook praktisch goed inzetbaar. Dat noemen wij: Advies op maat voor optimaal resultaat.