Tussen Europarlement en Boerenerf

Boerenverstand in de Europese politiek, hoe gaat dat samen?

Met Jan Huitema als gids neemt Van der Meer Accountants u graag mee door het doolhof tussen ‘Brussel’ en uw erf. Als melkveehouder in Makkinga kent Jan Huitema de belangrijke onderwerpen op het landbouwbedrijf, die hij in uw (en zijn) voordeel kan gebruiken als Europarlementariër. Tijdens de avond vertelt hij over de totstandkoming van Europese regelgeving, actuele ontwikkelingen en de verbinding tussen Europa, Nederland en uw bedrijf.

U krijgt de hele avond de gelegenheid vragen te stellen. Om de avond zo praktisch mogelijk te maken, kunt u uw vragen of onderwerpen ook vooraf schriftelijk indienen inclusief een toelichting.  Op deze wijze bieden we u een informatieve avond met uitwisseling van gedachten en goede ideeën.

Van der Meer Accountants nodigt u dan ook graag uit voor de praktische informatiebijeenkomst:

Maandag 23 januari 2020  –  ’t Witte Huis (Geert Wolter Smitweg 20, 8435 WG Donkerbroek)

Vanaf 19:30 ontvangst met koffie

20:00 – 20:15   Opening

20:15 – 21:30   Jan Huitema leidt in en bespreekt uw vragen

21:30 – 21:45  Afronding

21:45 – 22:30  Napraten onder het genot van een hapje en drankje.

OPGAVE VERPLICHT UITERLIJK 16 JANUARI 2020 (zie hieronder)

Voor meer informatie over deze avond of advies over uw situatie:

  • Tim van Bostelen: 050 313 70 40 / t.m.vanbostelen@vandermeeracc.nl
  • Albert Folkertsma: 0512 30 22 88 / a.folkertsma@vandermeeracc.nl

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een regionaal full-service accountants- en adviesorganisatie met veel kennis en ervaring in de agrarische sector. Een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de ontwikkelingen op uw bedrijf staan hierbij voorop. Vanuit onze vestigingen Oosterwolde, Groningen en Leek staan wij altijd klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Oosterwolde • Groningen • Leek • 0516 – 820 920  / 050 313 70 40 • www.vandermeeracc.nl

Opgave boerenavond